< fullduplex >

Energy


fullduplex main
   <>    contact

Fullduplex Energy is een onderdeel van Fullduplex dat zich richt op innovatieve nieuws concepten op het vlak van energie, en dan met name op het vlak van energiebesparing. Net als bij de andere activiteiten van Fullduplex gaat het ook hier weer om het slaan van een brug tussen nieuwe/innovatieve techniek aan de ene, en de gebruiker aan de andere kant. Uitgangspunt is met goedkope, toegankelijke oplossing energiebesparing realiseren.

Fullduplex werkt hierin samen met diverse opdrachtgevers binnen en buiten de energie markt, zoals bijvoorbeeld Toon van Eneco.

Voor are you okay today ontwikkelde Fullduplex Energy een algoritme die op basis van het totale energieverbruik de activiteit van ouderen kan detecteren.

Daarnaast is Fullduplex bezig met een aantal R&D trajecten op het vlak van energie, zoals bijvoorbeeld een project waarmee op een slimme en goedkope manier inzichtelijk kan worden gemaakt welke apparaten in huis het meeste stroom verbruiken zodat op die manier aanzienlijk op kosten kan worden bespaard.

De term full-duplex komt uit de ICT en slaat op communicatie waarbij in twee richtingen tegelijkertijd communicatie plaats vindt. Dit in tegenstelling tot half-duplex communicatie (zoals bij een walkie-talkie waarbij zender en ontvanger om te buurt spreken) en simplex communicatie (zoals bijvoorbeeld bij radio).(c) 2017   Fullduplex    -     Op de diensten van fullduplex zijn de algemene voorwaarden van kracht.